AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboya çiş yapmak

Kahve falında lavaboya çiş yapmak

Kahve falında lavaboya çiş yapmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavaboya gitmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lavabo temizlemek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski lavabo görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tıkanmış lavabo açmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lavabo görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında lavaboda el yıkamak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir