AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek mutluluğa ve neşeye, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek bereket ve zenginlik olacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek büyük bir gelir toplayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir