AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tokasını takmak

Kahve falında başkasının tokasını takmak

Kahve falında başkasının tokasını takmak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tokasını takmak gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında kafaya toka takmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saç toka takmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarına toka takmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işarettir.

Kahve falında saça toka takmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz toka takmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında altın toka takmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel toka takmak olayın ağız münakaşasına varacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının tokasını takmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, maddi çıkmazların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir