AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın toka takmak

Kahve falında altın toka takmak

Kahve falında altın toka takmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, haberler alacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında altın toka takmak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında altın toka takmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında saça toka takmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka takmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil toka takmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç tokası takmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tel toka takmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı toka takmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafaya toka takmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir