AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça toka takmak

Kahve falında saça toka takmak

Kahve falında saça toka takmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aralarından su sızmayacağına alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Kahve falında saçlarına toka takmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç toka takmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında saçına toka takmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saç tel toka takmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında saç tokası takmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında saça toka takmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında siyah toka takmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz toka takmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir