AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına toka takmak

Kahve falında saçlarına toka takmak

Kahve falında saçlarına toka takmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, yanlış seçimler yapacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarına toka takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Kahve falında saç tokası takmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına toka takmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında saç tel toka takmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarına toka takmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saç toka takmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz toka takmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil toka takmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir