AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağını kesmek

Kahve falında ayak tırnağını kesmek

Kahve falında ayak tırnağını kesmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, işlerinin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kesmek büyük kazançlar sağlanılacağına, çok eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir