AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yeni bir eve sahip olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek ümitsizliğe, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa tırnak kesmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kesmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, beklediklerini duyacağına işaret eder.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek içinin huzurla dolacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir