AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermeniz insanları size yardıma çekebilir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnak kesmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir