AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün tırnak kesmek

Kahve falında ölünün tırnak kesmek

Kahve falında ölünün tırnak kesmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, darlığa düşmeyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin tırnağını kesmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnak kesmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek kederinin dağılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir