AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında komşunun terliğini giymek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük terlik giymek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında terlik giydirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatının da zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük terlik giymek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına inanılır.

Kahve falında başkasının terliğini giymek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir