AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik giydirmek

Kahve falında terlik giydirmek

Kahve falında terlik giydirmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaşam standartlarının artacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında başkasına terlik giydirmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir terlik giymek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi terlik giymek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ev terliği giymek yeterli kimse haline geleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü terlik giymek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında küçük terlik giymek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir