AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük terlik giymek

Kahve falında küçük terlik giymek

Kahve falında küçük terlik giymek hayır vereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük terlik giymek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında küçük terlik giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında terlik alıp giymek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki farklı terlik giymek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında güzel terlik giymek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naylon terlik giymek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak terlik giymek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kışın terlik giymek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir