AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek rızıksız kalacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp giymek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, heveslerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında terlik çıkartmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabını çıkardığını görmek rütbesinin yükseleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı çıkardığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabılarını çıkarıp koşmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayakkabısını çıkardığını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir