AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının terliğini giymek

Kahve falında başkasının terliğini giymek

Kahve falında başkasının terliğini giymek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ferah bir eve geçileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının terliğini giymek gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında taşlı terlik giymek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına alamet eder.

Kahve falında çorapsız terlik giymek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik giymek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük terlik giymek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında rahat terlik giymek strese gireceğine, gergin olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek terlik giymek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir