AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı terlik giymek

Kahve falında ayakkabı terlik giymek

Kahve falında ayakkabı terlik giymek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek büyük borçlara girmeyeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işarettir.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terlik ayakkabı görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayallerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı ve terlik görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, insanlara öncülük edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir