AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük terlik giymek

Kahve falında büyük terlik giymek

Kahve falında büyük terlik giymek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük terlik giymek gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük terlik giymek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına inanılır.

Kahve falında büyük terlik görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önü açık terlik giymek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına terlik giymek çok zor şeylerle karşılaşacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ıslak terlik giymek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir