AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun terliğini giymek

Kahve falında komşunun terliğini giymek

Kahve falında komşunun terliğini giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun terliğini giymek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Kahve falında komşunun terliğini giymek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük terlik giymek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında süslü terlik giymek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters terlik giymek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine terlik giydirmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet eder.

Kahve falında yeni terlik giymek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında parmak arası terlik giymek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir