AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutulduğunu görmek

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, heveslerin söneceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruç tutulduğunu gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında oruç tutulduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde zorla tutulmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalettir.

Kahve falında denizde balık tutulduğunu görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet eder.

Kahve falında boynunun tutulduğunu görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zorla tutulmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir