AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında tavla oynadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavla öğrenmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavla hediye etmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavla görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavla oyunu görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavla zarı görmek rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir