AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla oyunu görmek

Kahve falında tavla oyunu görmek

Kahve falında tavla oyunu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, insanları kandıracağına, rahat bir hayatı olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavla oyunu gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tavla oyunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak yeni işler yapılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine yorulur.

Kahve falında tavla hediye etmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında tavla zarı görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında tavla kutusu görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tavla taşı görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir