AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla hediye etmek

Kahve falında tavla hediye etmek

Kahve falında tavla hediye etmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavla hediye etmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında tavla hediye etmek talihin yüze güleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tavla hediye almak kısmetin bollaşacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında tavla görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulur.

Kahve falında tavla oynadığını görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavla kutusu görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavla zarı toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir