AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle tavla oynamak

Kahve falında ölüyle tavla oynamak

Kahve falında ölüyle tavla oynamak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tavla zarı görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında tavla öğrenmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işaret eder.

Kahve falında tavla görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dinini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tavla taşı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tavla zarı toplamak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında tavla pulu görmek nazara geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir