AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla öğrenmek

Kahve falında tavla öğrenmek

Kahve falında tavla öğrenmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kötü yollara gireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yenisinin başlayacağına, keyfinin kaçacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tavla öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı planlar beklenmedik gelişmeler nedeniyle bozulursa, duruma adapte olup değişikliklere göre planlarınızı yenilemenizde fayda var.

Kahve falında tavla öğrenmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavla zarı toplamak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavla hediye etmek işlerinin ters gideceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavla hediye almak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, doğruluğu bulacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında tavla pulu görmek ters giden işlerin düzeleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında tavla kutusu görmek güzel huylarını terk edeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir