AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla görmek

Kahve falında tavla görmek

Kahve falında tavla görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hak yiyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavla gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında tavla hediye almak anne baba duasının alınacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Kahve falında tavla satın almak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavla oyunu görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavla öğrenmek mutlu olacağına ve güleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında tavla zarı toplamak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında tavla kutusu görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavla görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, malların çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir