AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla oynadığını görmek

Kahve falında tavla oynadığını görmek

Kahve falında tavla oynadığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavla oynadığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında tavla oynadığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tavla zarı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulur.

Kahve falında tavla pulu görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavla görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında tavla hediye almak rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak yüzünün eskisi gibi güleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir