AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla zarı görmek

Kahve falında tavla zarı görmek

Kahve falında tavla zarı görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunlarını çözeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavla zarı gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında tavla zarı toplamak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavla zarı görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavla hediye almak darlığa düşeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavla taşı görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında tavla öğrenmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavla görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Kahve falında tavla hediye etmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir