AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkma yemek

Kahve falında sıkma yemek

Kahve falında sıkma yemek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, harcama gücünün artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında sıkma yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde farklı şeyler size esin kaynağı olabilir.

Kahve falında sıkma yemek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sıkma börek yemek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında limon sıkmayı görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık balık görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının sıktığını görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında sık sık köpek görmek engellerden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sıkma görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Kahve falında sivilce sıktırmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir