AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilce sıktırmak

Kahve falında sivilce sıktırmak

Kahve falında sivilce sıktırmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında sivilce sıktırmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında sivilce sıktırmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık uçmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, şansızlığın kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık köpek görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal sıktığını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon sıkmayı görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini çok sık görmek yeteneklerini geliştirmeye, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkma börek yemek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir