AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle sigara içmek

Kahve falında bir erkekle sigara içmek

Kahve falında bir erkekle sigara içmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, başarılarının tadına varacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, daha bir sevileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle sigara içmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evde sigara içmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden sigara alıp içmek büyük bir proje ortaya koyacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında babayla sigara içmek her konuda şansın yaver gideceğine, oldukça büyük başarılara rivayet eder.

Kahve falında çok fazla sigara içmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara ve içki içmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu sigara içmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir