AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken sigara içmek

Kahve falında oruçken sigara içmek

Kahve falında oruçken sigara içmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Kahve falında oruçken sigara içmek gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında oruçken sigara içmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu sigara içmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken çay içmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir