AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste sigara içmek

Kahve falında otobüste sigara içmek

Kahve falında otobüste sigara içmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, manevi olarak hasar alınacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında otobüste sigara içmek gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında otobüste sigara içmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında namazda sigara içmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla sigara içmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sigara içmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabada sigara içmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keyifle sigara içmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zevkle sigara içmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir