AnaSayfa / Genel / Kahve falında ramazanda sigara içmek

Kahve falında ramazanda sigara içmek

Kahve falında ramazanda sigara içmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında ramazanda sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ramazanda sigara içmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazanda içki içmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında ramazan sofrası görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ramazan orucu tutmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ramazanda yemek yemek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ramazanda oruç tutmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaklaşan güzel günlere rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir