AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle sigara içmek

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında zevkle sigara içmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sarma sigara içmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüste sigara içmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle sigara içmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda sigara içmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir