AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını sigara içerken görmek

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek görgülü ve kültürlü olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Kahve falında kocasını sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Kahve falında kocanın sigara içtiğini görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işarettir.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, sorunların atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir