AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek neşeli zamanların yaşanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, içinin rahatlayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek ön plana çıkacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek bekârlığına da veda edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir