AnaSayfa / Genel / Kahve falında içilmiş sigara görmek

Kahve falında içilmiş sigara görmek

Kahve falında içilmiş sigara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, her geçen gün başarıların artacağına yorulur.

Kahve falında içilmiş sigara gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, tabiri caizse can bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işarettir.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette sigara icmek daha çok saygı ve destek göreceğine, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok iyi şeylere rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir