AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken su içtiğini görmek planların tutmayacağına, çevrenizden takdir görmeye yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden birşey yemek endişelerinin yerini umudun alacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken meyve yemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken su içmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir