AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı sigara içerken görmek

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hayırlı bir evlat olacağına, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı sigara içerken gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında kocanın sigara içtiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek büyük hatalar yapacağına, sevinç ve sürura işaret eder.

Kahve falında kocayı sigara içerken görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir