AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içildiğini görmek

Kahve falında sigara içildiğini görmek

Kahve falında sigara içildiğini görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulur.

Kahve falında sigara içip söndürmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir