AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerinin gerçek olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı teklifler nedeniyle fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek ticaretin büyüyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini sigara içerken görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir