AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini sigara içerken görmek

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına inanılır.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içmemek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının sigara içerken görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak yüzünün eskisi gibi güleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir