AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek malına gelecek zarara, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek yaşamını kolaylaştıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir