AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek hasretliğin biteceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kısmet alacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kulluk derecesinin artmasına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kızını sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak günahkar olacağı işlere gireceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, alışveriş yapacağına yorulur.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir