AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sigara içerken görmek

Kahve falında başkasının sigara içerken görmek

Kahve falında başkasının sigara içerken görmek işlerin düze çıkarılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigara içerken gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içenler görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Kahve falında içilmiş sigara görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içtiğini söylemek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir