AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içtiğini söylemek

Kahve falında sigara içtiğini söylemek

Kahve falında sigara içtiğini söylemek kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında sigara içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sigara içtiğini söylemek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içtiğini söylemek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içen erkek görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sigara içerken görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir