AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek rakiplerini alt edeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına inanılır.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ablasının sigara içtiğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir