AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında sigara içen erkek görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, büyük atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin sigara içtiğini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, o masumların bedduasını alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir