AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içenler görmek

Kahve falında sigara içenler görmek

Kahve falında sigara içenler görmek onları gücendireceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içenler gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Kahve falında sigara içmeye çalışmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kişinin afiyette olacağına işarettir.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içenler görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir