AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının selasını duymak

Kahve falında yakının selasını duymak

Kahve falında yakının selasını duymak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Kahve falında yakının selasını duymak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında yakının selasını duymak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Kahve falında kendi selanı duymak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sela sesi duymak canının derdine düşeceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selasının verildiğini duymak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selasını duymak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin selasını duymak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sela duymak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir